hrvatski english

naslovnica

o fakultetu
za studente
o studiju
djelatnici
djelatnost
servisi
e-učenje
predmetne obavijesti
ISS
alumni
 


 

Treći skup mladih istraživača iz područja građevinarstva i srodnih tehničkih znanosti - ZAJEDNIČKI TEMELJI  

 

U srijedu, 23. rujna 2015., u vijećnici Građevinskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru je započeo Treći skup mladih istraživača iz područja građevinarstva i srodnih tehničkih znanosti - ZAJEDNIČKI TEMELJI. Na skupu sudjeluju mladi istraživači s Građevinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, Građevinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci, Građevinskog fakulteta Sveučilišta u Osijeku, Fakulteta građevinarstva, arhitekture i geodezije Sveučilišta u Splitu, Građevinskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru, s Fakulteta za građevinarstvo, prometno inženjerstvo i arhitekturu Univerziteta u Mariboru i Građevinskog fakulteta Univerziteta u Skopju.
Skup su pozdravnim govorima svečano otvorili dekan Građevinskog fakulteta prof. dr. sc. Ivan Lovrić i prorektor Sveučilišta u Mostaru prof. dr. sc. Ivo Čolak, te je dekan Građevinskog fakulteta prof. dr. sc. Ivan Lovrić održao i kratku prezentaciju u kojoj je goste upoznao s Fakultetom. Nakon svečanog otvorenja uslijedila su izlaganja i rasprave po programu skupa.
Cilj skupova mladih istraživača je poticanje upoznavanja i suradnje mladih istraživača (doktoranada) iz znanstvenog područja Tehničkih znanosti te upoznavanje s područjima i temama znanstveno-istraživačkih radova, razmjena ideja i koncepata te ostvarivanje boljeg okružja u znanstveno-istraživačkom radu.
Skup traje do 25. rujna 2015.
Više detalja o programu skupa.  

    zadnja izmjena 24. 9. 2015.  

webmaster