hrvatski english

 

naslovnica

o fakultetu
za studente
o studiju
djelatnici
djelatnost
servisi
razno
e-učenje
predmetne obavijesti
ISS
 


 

MARTELLO TRAINING - GRAĐEVINSKI FAKULTET SVEUČILIŠTA U MOSTARU

 

Martello Training - Građevinski fakultet Sveučilišta u Mostaru je prvi službeni ispitni centar u Bosni i Hercegovini autoriziran od strane Cambridge Michigan Language Assessments (CaMLA), University of Michigan za provođenje ispita čiji je cilj dobivanje međunarodno priznatih certifikata o poznavanju engleskog jezika. Uvjerenja i certifikati izdani od CaMLA su priznati u više od 150 država u svijetu, uključujući države u Europi, SAD, Africi i ostalim državama.

                                                                                   

Testovi engleskog jezika

Cilj Martello Traininga je osigurati kandidatima testiranje znanja engleskog jezika dobivanjem međunarodno priznatog certifikata koji točno određuje na kojem stupnju kandidati razumiju i koriste engleski jezik.

Martello Training – Građevinski fakultet Sveučilišta u Mostaru je jedini CaMLA autorizirani ispitni centar u Bosni i Hercegovini za sljedeće testove:

    - Michigan English Test (MET) – namijenjen kandidatima koji žele procjenu vlastitog općeg znanja engleskog jezika u društvene, obrazovne i svrhe radnoga okruženja. MET test mjeri poznavanje engleskog jezika na razini A2 do C1 po Zajedničkom europskom referentnom okviru za jezike (CEFR).
 
    - Examination for the Certificate of Compentency in English (ECCE) – standardizirani test za visoke – srednje razine engleskog kao stranog jezika (EFL). ECCE je usmjeren za B2 razinu definiranu u Zajedničkom europskom referentnom okviru za jezike (CEFR).
 
    - Examination for the Certificate of Proficiency in English (ECPE) – standardizirani „engleski kao strani jezik“ (EFL) ispit. Taj certifikat je priznat kao službena potvrda napredne razine znanja u engleskom jeziku i može se koristiti u akademske i profesionalne svrhe. ECPE je primjeren za C2 razinu definiranu u Zajedničkom europskom referentnom okviru za jezike (CEFR).
 
    - The Michigan English Language Assessment Battery (MELAB) – procjenjuje jezičnu kompetenciju na naprednoj razini poznavanja engleskog jezika za odrasle neizvorne govornike.
 
Uskoro će biti objavljen raspored testiranja za 2013. i 2014. godinu za svaki od navedenih testova, kao i ostale potrebne informacije.
 
 
 
    zadnja izmjena 17. 10. 2013.  

webmaster